Camping

Op ons bedrijf bieden wij de mogelijkheid te kamperen op de minicamping. De camping is geopend vanaf 15 maart en sluit 31 oktober. Er is plaats voor 15 eenheden, inclusief een 4 en een 6-persoons stacaravan. Op de camping zijn stroomaansluitingen aanwezig (euroaansluiting). Ook beschikt onze camping over gratis wifi.

De camping is rustig en beschut gelegen en daarnaast erg geschikt voor kinderen. Er is een klein speeltuintje met onder andere een trampoline en daarnaast een minikinderboerderijtje met geitjes, konijnen en een varkentje. Natuurlijk is de camping ideaal voor de paardenliefhebber. Er is voor jong en oud volop de mogelijkheid te paardrijden. Op de boerderij zijn ongeveer 60 paarden en pony’s aanwezig, waarvan de meeste in de pensionstalling staan, maar ook voor lessen zijn er volop paarden en pony’s beschikbaar. Voor iedereen, groot of klein, gevorderde of beginner, er is altijd wel een geschikt paard aanwezig. In het seizoen wordt er iedere dag les gegeven. Vrij rijden kan ook en wordt in overleg geregeld. Natuurlijk mogen de kinderen onbeperkt de pony’s verzorgen en borstelen.

Bij de minicamping hoort een sanitaire ruimte met twee herentoiletten, twee damestoiletten, twee douches en twee wasbakken met spiegels. Het gebruik van de douches is gratis. Verder kan er gebruik worden gemaakt van een wasmachine, koelkast, vriezer en magnetron. Op de camping staan en 4 en een 6-persoons stacaravan. In de caravans bevinden zich een zithoek met kachel, keukenblokje, slaapruimtes en een toilet. Veel van onze campinggasten zijn al jarenlang trouwe bezoekers. Hoogstwaarschijnlijk komt dat door de ongedwongen familiaire sfeer die er op de camping heerst.

Wij nodigen u van harte uit op Hoogelande. Of dit nu voor korte of lange vakantie aan de Zeeuwse kust is, voor het stallen van een paard of voor het volgen van paardrijlessen; het kan allemaal op

Stal de Pagter en Minicamping Hoogelande!
4364 SB Grijpskerke
+31 6 47546010

camping@hoogelande.com