Camping

 

Op ons bedrijf bieden wij de mogelijkheid te kamperen op de minicamping. De camping is geopend vanaf 15 maart en sluit 31 oktober. Er is plaats voor 15 eenheden, inclusief 2 moderne chalets. Op de camping zijn stroomaansluitingen aanwezig (euroaansluiting). Ook beschikt onze camping over gratis wifi.

De camping is rustig en beschut gelegen en daarnaast erg geschikt voor kinderen. Er is een klein speeltuintje met onder andere een trampoline en daarnaast een minikinderboerderijtje met kippen, eenden, konijnen en schaapjes. Natuurlijk is de camping ideaal voor de paardenliefhebber.  De kinderen kunnen ponyrijles nemen of vrij rijden in overleg. Er is ook volop mogelijkheid om de pony’s te verzorgen en te borstelen.

Bij de minicamping hoort een sanitaire ruimte met twee herentoiletten, een urinoir, twee damestoiletten, drie douches, een aparte wasruimte en twee wasbakken met spiegels. Het gebruik van de douches is gratis. Verder kan er gebruik worden gemaakt van een wasmachine, koelkast, vriezer en magnetron. Veel van onze campinggasten zijn al jarenlang trouwe bezoekers. Hoogstwaarschijnlijk komt dat door de ongedwongen familiaire sfeer die er op de camping heerst.

Minicamping Hoogelande is lid van de Vekabo.

Wij nodigen u van harte uit op Hoogelande. Of dit nu voor korte of lange vakantie aan de Zeeuwse kust is, voor het stallen van een paard of voor het volgen van paardrijlessen; het kan allemaal op

Stal de Pagter en Minicamping Hoogelande!

Hogelandseweg 7, 4364 SB Grijpskerke
+31 6 47546010

camping@hoogelande.com